Soós Etelka - kozmetikus, fogászati asszisztens

Exkluzív környezet Prémium hatóanyagok Kedvező árak Szakértelem Szaktudás Relaxáció

Etelka kozmetika

4D műszempilla

4D műszempilla + ajándék hajhoz harmonizáló szemöldökfestés igazítással.

4D műszempilla felrakásán gondolkodik?

Ha már nem ugyanaz a szem néz vissza a tükörből, amit szeretne, megritkult, fakó, vagy vékony a szempillája, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja, milyen szempilla hosszabbítással különlegesen gyönyörű és árnyalt lehet a tekintete!

Látványos, könnyű, és fiatalítja az arcot a szempilladúsítás. Szálanként erősítjük a valódi pillákhoz, és nálunk valódi minőséget és mennyiséget kap a 3d szempilla áráért, összesen kb. 100 pillával lesz több, ami sugárzóvá teszi a tekintetet, kiemeli a szem csillogását, élettelivé és csábítóvá teszi.

A 4D műszempilla felrakása cseppet sem problémás, úgy fogja viselni éjjel-nappal, mint a sajátját.

Hiszen az is! Nőies, természetes és nagyon divatos, mint ÖN. A 3d műszempilla ára kétféle lehet, az első felrakás ára és az utántöltésé, amit 3-4 hetente javaslunk frissíteni.

A 4D műszempilla akció folyamatos, nálunk azonos árért, 30 szállal többet kap, mint más helyen.

Itt az ideje, hogy varázslatossá, és egzotikussá tegye tekintetét, és egy 3d műszempilla felrakása azonnali és nagyon látványos eredményt fog hozni.

A 4D műszempilla élményt ki kell próbálni nálunk!
AJÁNDÉK a Hajhoz Harmonizáló Szemöldökfestés, igazítással!

ELSŐ SZETT ÁRA (J ÍVŰ) ELSŐ SZETT ÁRA (C ÍVŰ) ELSŐ SZETT ÁRA (OMBRE) TÖLTÉS ÁRA (2 HÉT) TÖLTÉS ÁRA (3 HÉT) TÖLTÉS ÁRA (4 HÉT) LESZEDÉS ÁRA
13.500.-Ft 13.500.-Ft  13.500.-Ft 4.000.-Ft 6.000.-Ft 8.000.-Ft 1.500.-Ft

Szempilladauer

Keveseknek marad meg a gyerekkorban még többekre jellemző szépen ívelt szempillája. Sok nőnek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel egyenes, vagy majdnem teljesen egyenes, nyitott szemnél, szinte semmi nem látszik belőle.
A szempilla göndörítés hatására a lágyan ívelt szempillák, szép keretet biztosítanak a szemnek.

A vendég számára az eljárás kellemes és pihentető. Még a legérzékenyebb szeműeknek is felrakható, mivel a dauer és a fixáló zselé garantáltan nem kerül a szembe. Nem roncsolja a szempillákat és elegendő egy – másfél havonta megismételni az eljárást.

SZEMPILLADAUER
5.500.-Ft + Szempilla festése 950.-Ft
SZEMPILLAFESTÉS SZEMÖLDÖKFESTÉS NAPPALI SMINK ALKALMI SMINK
950.-Ft 950.-Ft 3.500.-Ft 4.500.-Ft