Soós Etelka - kozmetikus, fogászati asszisztens

Exkluzív környezet Prémium hatóanyagok Kedvező árak Szakértelem Szaktudás Relaxáció

Etelka kozmetika

Arckezelés

Arcfiatalítással a mai rohanó világ negatív hatásait tudjuk blokkolni, illetve visszafordítani.
(stressz hatásai, levegő szennyezettsége, kevés folyadékfogyasztás, mozgáshiány, környezeti ártalmak)

Rendszeres arckezeléssel ezek megelőzhetőek illetve javítjuk a bőrképet.

Luxus arckezeléseink választékából ki kell emelnünk az aranykezelést, kaviáros arckezelést, és az őssejtes arckezelést melyekkel rendkívüli eredményeket érhetünk el, hogy bőre sugárzóan életteli, feszes maradjon.

Különleges arckezeléseink között meg kell említenünk még a következőket, hyaluronsavas arckezelés, Nu-Skin arckezelés (géppel, hatóanyaggal, Babor arckezelés), de a hétköznapi és férfiak számára is elérhető tisztító,  feszesítő arckezeléseket  is végzünk.

Mikrodermabráziós arckezelés (bőrcsiszolás) minden bőrtípus megújulását elősegítő kezelés, a kozmetikus által végzett bőrcsiszolás. A dermabrázióval végzett kezeléseknél tökéletesebb a hatóanyagok bevitele és regenerálódása az arcbőrnek.

Nálunk az arckezeléseknél a maximális tisztaság és szaktudás párosul a modern kozmetikai géppark, alapanyagok nyújtotta minőségi előnyökkel, hogy az Ön arcbőre mindig ragyogó és fiatal lehessen.

Mélytisztító arckezelések

1.
ARCKEZELÉS
2.
ARCKEZELÉS
3.
ARCKEZELÉS
4.
ARCKEZELÉS TINIKNEK
5.
ARCKEZELÉS FÉRFIAKNAK
6.
HÁTKEZELÉS
6.500.-Ft 7.500.-Ft 8.500.-Ft 6.500.-Ft  6.500.-Ft  6.500.-Ft

1. Arckezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> arcmasszázs (15 perc) gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém (90 perc)

2. Arckezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> arc-dekoltázsmasszázs (20 perc) gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> arcvasalás -> pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém (100 perc)

3. Arckezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrcsiszolás -> tonizálás -> arc-dekoltázsmasszázs (20 perc) gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> arcvasalás -> pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém (120 perc)

4. Arckezelés (tiniknek) tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> 25 perc bőrpuhítás gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> hideg arcvasalás -> tonizálás -> befejező nappali krém (ajándék pakolás otthoni ápolásra) (90 perc)

5. Arckezelés (férfiaknak) tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> arcmasszázs (20 perc) gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> hideg arcvasalás -> tonizálás -> befejező nappali krém (90 perc)

6. Hátkezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> 25 perc bőrpuhítás gőzzel -> mélytisztítás -> fertőtlenítés -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém (90 perc)

Fiatalító, bőrmegújító arckezelések

Solanie

24K ARANY LUXUS ARCKEZELÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS BOTOX HATÁSÚ ARCKEZELÉS
8.900.-Ft 8.900.-Ft 8.900.-Ft 

Solanie arckezelések tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrcsiszolás -> tonizálás -> arc-dekoltázsmasszázs (20 perc) gőzzel -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> hideg -> meleg arcvasalás -> bőrfeszesítő pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém

A kezelés teljes időtartama kb. 120 perc.

24k arany luxus arckezelés

Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait, a sejt osztódást és a kollagén – elasztin szintézist, ezáltal fejti ki ránctalanító, feszesítő hatását. Hatására a bőr turgora látványosan javul, a bőr teljesen kisimul, bársonyos lesz. A kisebb értágulatok csökkennek, enyhül a bőrpír. A nanoszemcsés arany – részecskék felerősítik a komplex hatóanyagok hatását, katalizálják az élettani folyamatokat és serkentik a hidratáló, tápláló komponensek beépülését, hasznosulását. Allergén konzerváló szereket (parabéneket) nem tartalmaz.

 

Növényi őssejtes arckezelés

A növényi őssejtek (egy svájci zöldalmából nyerve – Malus Domestica) ötvözik a friss és az inteligens növényi sejtek tulajdonságait. A növényi intelligens sejtek, amelyeket sejt javító komplexnek is neveznek, nem csak felismerik a sejthibákat, hanem képesek is azokat kijavítani. A friss növényi őssejtek, képesek felgyorsítani a hámsejtek anyagcseréjét és növelni annak vízmegkötő képességét. A növényi őssejtekkel kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Allergén konzerváló szereket (parabéneket) nem tartalmaz.

Botox hatású arckezelés

A botox hatású arckezelésnél nem kell azonnal a botolinum toxin injekcióra vagy bármilyen mérgező anyagra gondolnunk. A botox hatású krémek, szérumok egy vagy több – általában növényekből kivont peptideket tartalmaznak, melyek ugyanarra a ráncképződési mehanizmusra hatnak, mint a botox. Ellazitják az izmokat , így a bőr újra kisimul. Allergén konzerváló szereket (parabéneket) nem tartalmaz.

Babor

AMPULLA KEZELÉS
(CRASH KÚRA)
HSR ARCKEZELÉS
1 AMPULLA 2 AMPULLA 3 AMPULLA
14.000.-Ft 15.500.-Ft 17.000.-Ft 19.000.-Ft

Babor ampulla kezelés (Crash kúra) tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrcsiszolás -> tonizálás -> ampullamasszázs -> arc-dekoltázsmasszázs (20 perc) gőzzel -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> hideg – meleg arcvasalás -> bőrfeszesítő pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém

A kezelés teljes időtartama kb. 120 perc.

A BABOR FLUIDS olyan koncentrált, természetes, aktív összetevőket tartalmaznak, melyek azonnali szépítő anyagok ezáltal meggyőző eredményeit ön is láthatja és érezhezti. A FLUIDS exkluzív bőrápolást tesz lehetővé alegkoncentráltabb formában és minden bőrtípus igényeit kielégíti a nagydózísú aktív hatóanyagok széles skálájával.

A jó eredmények és alátható sikerek előfeltétele egy hétnapos otthoni kúra, de a kezelések sikere tovább fokozható egy 3 – 4 hétig tartó otthoni kombinált kezeléssel, amelyekkel intenzívebbek és hosszantartóbbak az eredmények.

BABOR HSR kezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrcsiszolás -> tonizálás -> HSR lifting masszázs -> ultrahangos hatóanyag bevitel -> hideg – meleg arcvasalás -> bőrfeszesítő pakolás -> tonizálás -> befejező nappali krém

A kezelés teljes időtartama kb. 120 perc.

Három természetes hatóanyagot tartalmaz: 1. szójabab és borsó kivonat (MULTITENDYN). Növeli a bőr természetes rugalmasságát, megakadályozza a további kollagén pusztulást, csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr nedvesség szintjét. 2. Zöld microalga kivonat (LIFTOLUTION). A kivonat poliszaharidokat, aminosavakat, C és B12 vitamint tartalmaz, ezek fokozzák a bőr anyagcseréjét és a kollagén szintézist. 3. Proteinek , dipeptidek és tejbogáncs kivonat keveréke (GLYCO-STOP). A szója proteinek izoflavonoidokban és genisteinben gazdag, aktivizálja a kollagén termelést és véd az enzimatikus lebomlás ellen. A BABOR kutatói megtalálták a megoldás kulcsát, ami meg tudja semmisíteni a glikációt, ami miatt a rostok megkeményednek és rugalmatlanok lesznek.

Nu – Skin

NU – SKIN ARCKEZELÉS
6.500.-Ft 

Nu – Skin arckezelés tartalma:

letisztítás -> tonizálás -> bőrradírozás -> tonizálás -> 1.gél gépi kezelés -> 2. gél gépi kezelés -> kontúrok kezelése (szemkörnyén, homlok, orr-ajak barázda -> tonizálás -> befejező nappali krém

A kezelés teljes időtartama kb. 50 perc.

A kezelés alatt minden Nu – Skin készítménnyel történik.

Élénkíti a bőr természetes ragyogását, az álltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és élénkíti a sejt energiát. Galvánáram segítségével javítja a jótékony összetevők bevitelét, regenerálja a bőrt. Szabadalmazott formuláikkal a Nu – Skin ageLOC termékei segítenek újra aktiválni a fiatalság géncsoportokat, mind azon géneket, melyek a fiatalság megörzéséért felelősek.

Kiegészítő kezelések

BŐRRADÍROZÁS BŐRCSISZOLÁS HIDROABRÁZIÓ UH – OS HATÓANYAG BEVITEL VIO FERTŐTLENÍTÉS
  890.-Ft 1.990.-Ft 1.990.-Ft 2.490.-Ft    890.-Ft
ARCPAKOLÁS ARC – NYAK – DEKOLTÁZSPAKOLÁS ARCVASALÁS ARCVASALÁS (ARC-NYAK-DEK.) UH (ARC-NYAK-DEK.)
2.490.-Ft 2.990.-Ft 2.490.-Ft 2.990.-Ft 2.990.-Ft

Az ultrahangos hatóanyag bevitel, VIO fertőtlenítés és pakolások ára a bőrradírozást tartalmazzák.