Bejelentkezés
+36 70 / 272 6764

DOCTOR BABOR Topseller szett

DOCTOR BABOR Topseller szett

A limitált kiadású DOCTOR BABOR Topseller szett a cosmeceutical sorozat legnépszerűbb tagjait tartalmazza. 8 fantasztikus topseller termék a láthatóan simább és finomabb bőrért! Most 37% kedvezménnyel szerezheted be!

COLLAGEN BOOSTER CREAM:

Reggel és este, letisztítás után vidd fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére majd gyengéden masszírozd be a bőrbe.

DUAL EYE SOLUTION:
Vidd fel az Eye Cream Day terméket a szemkörnyéki területre reggel letisztítás után. Ujjbegyeiddel finoman masszírozd a bőrbe, majd vidd fel a szokásos sminked.
Este letisztítás után vidd fel az Eye Cream Night terméket a szemkörnyékre, majd ujjbegyeiddel finoman masszírozd be a bőrbe.

RETINOL SMOOTHING TONER:

Vidd fel reggel és/vagy este egy vattakorongra és letisztítás után alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs területén, amíg a bőröd megfelelően nedves lesz. Ne öblítsd le. Ezután használd a megszokott bőrápoló termékeidet.

DETOX LIPO CLEANSER:

Használd reggel és este. Adagolj 1-2 pumpányit a tenyeredbe. Egyenletesen vidd fel az arcra, nyakra és dekoltázsra (előtte ne nedvesítsd meg a bőröd) és gyengéden masszírozd be. Ezután nedves ujjbeggyel és körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe, amíg tejszerű emulziót nem képez. Végül alaposan öblítsd le vízzel, mielőtt felvinnéd a szokásos hidratáló krémed.

HYALURONIC ACID AMPOULES:

A BABOR Cleansing termékekkel való letisztítás után használd. Rázd fel az ampullát használat előtt. Tekerj egy zsebkendőt az ampulla nyaka köré, és egy határozott mozdulattal törd le a csúcsát az alsó színes gyűrűnél. Vagy használd a mellékelt ampullanyitót. Öntsd a koncentrátumot a tenyeredbe, és egyenletesen simítsd el az arcon, nyakon, és dekoltázson. Gyengéden ütögesd bele a bőrbe, ezután alkalmazz hidratálókrémet.

ENZYME PEELING BALM:

  1. A szokásos módon tisztítsd meg az arcot, a nyakat és a dekoltázst.
  2. Tegyél egy borsónyi méretű balzsamot az Enzyme Peeling Balm termékből a tenyeredre, adj hozzá egy kis vizet és keverd össze, hogy tejszerű emulziót képezzen.
  3. Vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Kerüld a szem környékét.
  4. Nedvesítsd meg az ujjak hegyét vízzel, és körkörös mozdulatokkal dolgozz a peelinggel 1-2 percig.
  5. Hagyd rajta további 3-5 percig, majd alaposan, langyos vízzel öblítsd le.

Megjegyzés: Ügyelj rá, hogy szembe vagy nyálkahártyákra ne kerüljön

COLLAGEN BOOST INFUSION:

Esténként használd, letisztítás után. Két pipettányi adagot vigyél fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, és masszírozd be a bőrbe. Majd vigyél fel hidratálókrémet. Egy üvegcse egy hétre elég. 4 hetes intenzív kezelésre tervezve.

TIGHTENING CREAM MASK:

  1. Tisztítsd meg az arcot, nyakat és a dekoltázst a szokásos módon, majd töröld meg szárazra.
  2. Vigyél fel egy vékony réteget a maszkból az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, és masszírozd be a bőrbe addig, amíg a krém át nem alakul olajjá.
  3. Hagyd fent 10-15 percig; a fel nem szívódott terméket dolgozd be a bőrbe, vagy töröld le egy kendővel a hatóidő letelte után.

TIPP: A maszk intenzív éjszakai kezelésként hetente többször is használható, vagy akár napközben két tevékenység között is, felfrissítő maszkként

Doctor Babor Topseller szett ára 103.650 Ft helyett 65.250 Ft 37% Kedvezmény