Hyaluronsavas ajakfeltöltés

hyaluronsavas ajakfeltöltés 18.kerületTelt ajkak 25 perc alatt, azonnali látványos eredmény hideglézeres szájfeltöltés hyalurosavval fájdalom nélkül természetes hatóanyaggal.
A tűnélküli ajakfeltöltés teltebb, dúsabb ajkakról és kisimult ajak feletti ráncokról gondoskodik.

KISS PULP egy teljesen új technológia az ajkak bársonyossá tételére, hidratálására és megfiatalítására. Abszolút fájdalom mentes, injekciózást nem igénylő, azt nem használó és az egészségre nem ártalmas kezelés. Az eljárás során hyaluronsav szérummal dörzsöljük be az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk.

A rövidhullámú fényt kibocsátó UV lámpa hatására a hyaluronsav molekula szerkezetét megtöri és a részmolekulák a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. Nem eredményez aránytalanul duzzadt ajkakat.

hyaluronsavas ajakfeltöltés végeredményeAz eredmény progresszív, életkortól és a kezelt személy ajkainak állapotától függő. Rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez. Már az első kezelés alkalmával az ajkon lévő repedéseket kevésbé láthatóvá, az ajkakat simává, bársonyossá teszi, láthatóan megfiatalítja.

Az ajkak színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz. Az egész száj enyhén duzzadtabbá válik. Többszöri kezelés után az ajkak hidratálva, valamint védve lesznek a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól. Egy teljes kúra után, harmonikusan és egységesen telt abszolút természetes és gyönyörű ajkakat eredményez.

Hyaluronsavas Ajakfeltöltés előnyei:

  • Kiemeli a kontúrokat
  • Regenerál
  • Fiatalít
  • Hidratál
  • Fájdalommentes
  • Egészségre nem ártalmas természetes hatóanyaggal
  • Rövid kezelési idő

hyaluronsavas ajakfeltöltés fájdalommentesen hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapesten

Hyaluronsavas ajakfeltöltés árak

Fájdalommentes ajakfeltöltés injekció nélkül

hyaluronsav szérummal bedörzsöljük az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk

1 alkalom - 4.900 Ft

5 alkalom - 19.900 Ft