Soós Etelka - kozmetikus, fogászati asszisztens

Exkluzív környezet Prémium hatóanyagok Kedvező árak Szakértelem Szaktudás Relaxáció

Etelka kozmetika

Mezoterápia

Mi is valójában a mezoterápia?

A mezoterápia egy olyan forradalmian hatékony kozmetikai beavatkozás, amely plasztikai beavatkozás nélkül hatékonyan fiatalítja, regenerálja bőrét.
Ennek a kezelésnek a  lényege, hogy mikrotűinjekciózással hatalmas dózisú, a bőr számára hidratáló és regeneráló hatóanyag koktélt jutattunk a bőr mélyebb rétegeibe.

A R C P L A S Z T I K A   V Á G Á S  N É L K Ü L !

Tudnunk kell, hogy hatékonysága a bőrben felszívódó hatóanyagoknak köszönhető. Míg egy professzionális kozmetikai krém hatóanyag felszívódása 3-8%, addig a mezoterápiás hatóanyagok 90%-ban szívódnak fel, ennek következtében a bőr évekkel fiatalabb tónusát tudjuk visszaadni. A mezoterápiás hatóanyagok körében eltejedt ma már sokak számára ismert HYALURONSAV, KARNITIN, BIOTIN és még sok más az egészséges bőr számára rendkívül fontos  hatóanyag. A  mikrotűszúrások bőrre gyakorolt hatása, a kollagénindukciós terápia azt eredményezi, hogy a bőr saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és ellasztint termeljen. Ennek eredményei vastagabb kötőszöveti állomány, egésszégesebb és feszesebb bőrképlet.

Meg kell említenünk, hogy a bőrnek szánt és bevitt hatóanyagú  KOKTÉL természetesen bomlik le szervezetünkben. A bőrbe bejuttatott hatóanyagok nemcsak regenerálják hanem méregtelenítik és nyugtatják bőrét, és serkenti az immunrendszert.

NE HAGJYA KI ÖN SEM EZT A PÁRATLAN LEHETŐSÉGET!

Két fajtála van a mezoterápiás kezeléseknek, a tűs és tű nélküli mezoterápia. Míg a tűs mezoterápiánál a hatóanyagot mikrotűk segítségével juttatjuk a bőrbe addig a tű nélküli mezoterápiánál egy elektroporációs géppel juttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe. Ennek lényege hogy elektromos árammal működő gép felszíni sérülés nélkül juttaja a bőr sejtjeibe az oda kiválasztott hatóanyagokat.

A kezeléssel jelentősen javíthatóak: a megereszkedett, petyhüdt bőr,  szarkalábak, pigmentfoltok, tág pórusok

Kontraindikációk: bőrbetegség ( herpesz , vírusos szemölcs, akne, pattanás, couperose, hajszálértágulatos bőr ), vérzékenység, vérhígító gyógyszer szedése, cukorbetegség, terhesség

A kezelés kúraszerűen javasolt, 4-8 alkalom a bőr állapotától függően, 2-4 hét gyakorisággal (két kezelés között max. 28 nap).

A kezelés ára:  12 vagy 36 tűs 15.000.-Ft / alkalom + tű 1.500.-Ft
1 tűs 4.500.-Ft / alkalom + tű 1.500.-Ft

Az első kezelés előtt, javasolt egy díjmentes személyes előkonzultáció, amikor a pontos bőrdiagnózis, a kúra időtartamának meghatározása, a hatóanyag összeállítása, a kezelés várható eredményének ismertetése,  az utóápolás megbeszélése történik.

Pontos utasítások a kezelést követően néhány napra:

– fényvédelem, 50 faktoros fényvédő krém használata
– tartalmasabb tápláló krém használata
– pl. sielést előtt 2 héttel szükséges a kezelést elvégezni
– uszoda, fürdő, szauna, szolárium használata egy hétig kerülendő

Mezoterápiás kezelésért,  további információkért forduljon hozzám bizalommal!